6936710206 Κλεισθένους 1, Αχαρνές
 

ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ
Art & Paint | Ελαιοχρωματισμοί, Τεχνοτροπίες & Θερμοπροσόψεις Αχαρνές Αττική

Οι τεχνοτροπίες είναι ειδικές τεχνικές ελαιοχρωματισμού που εφαρμόζονται σε τοίχους και μπορούν να προσφέρουν ένα εντυπωσιακό και μοναδικό αποτελέσματα. Υπάρχουν πολλά είδη τεχνοτροπιών απλές ή πολύπλοκες, διακριτικές ή εκκεντρικές ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτή που επιθυμείτε και ταιριάζει με τον χώρο και τα έπιπλα σας.

Με τις τεχνοτροπίες μπορείτε να δημιουργήσετε αντιθέσεις στους τοίχους σας ή να τονίσετε επιφάνειες και μέρη του σπιτιού. Στόχος της τεχνοτροπίας είναι να δώσει στο χώρο σας ένα διαφορετικό στυλ, ξεφεύγοντας από τον τυπικό, συνηθισμένο τρόπο βαψίματος.
 

 
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η επιχείρησή μας “Art & Paint” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στις Αχαρνές, μπορεί να δημιουργήσει οποιαδήποτε τεχνοτροπία επιθυμείτε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο προσφέροντάς σας ένα ξεχωριστό και μοναδικό αποτέλεσμα.

Το έμπειρο συνεργείο μας αποτελείται από τα κατάλληλα άτομα τα οποία μπορούν να εφαρμόσουν κάθε τεχνοτροπία αλλά και να σας εγγυηθούν ότι το αποτέλεσμα θα είναι όπως ακριβώς το θέλετε. Στόχος μας είναι η ποιοτική εργασία σε συνδυασμό με αποτελέσματα που θα αλλάξουν την αισθητική του χώρου σας και προσδώσουν το στυλ και την λάμψη που του αρμόζει.
 

 
 
Παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες τάσεις της διακόσμησης μπορούμε να σας προτείνουμε την κατάλληλη τεχνοτροπία που θα αναδείξει τον χώρο σας και χρησιμοποιώντας τα πιο μοντέρνα υλικά και μηχανήματα καταφέρνουμε να δημιουργήσουμε άριστες επιφάνειες που θα σας εκπλήξουν.
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση
για την ανακαίνιση του χώρου σας. Εξυπηρετούμε τις Αχαρνές και όλη την Αττική.